The Ultimate Guide to G.I. Joe 1982-1994, el llibre definitiu

 

The Ultimate Guide de G.I. Joe, 1982-1994, és sense cap mena de dubte un llibre de compra obligada per a totes les persones que han estimat la franquícia de ninos d’Hasbro. Aquesta titànica obra, editada en un excel·lent format de tapa dura, ja arriba a la seva 3a edició, i dins de les seves planes hi podreu trobar una guia extraordinària de totes les unitats venudes de les figures de G.I. Joe de mida 3-3/4 polzades: 500 ninos, variacions rares, complements, 200 vehicles, jocs i altres.

Més de 1.300 fotografies a tot color il·lustren l’obra de l’expert en joguines Mark Bellomo, el qual ha aconseguit un llibre de G.I. Joe únic en el mercat, que proporciona informació i detalls que cap altre llibre ha ofert fins al dia d’avui, fins i tot el preu de mercat de cada peça.

 

 

En el llibre The Ultimate Guide de G.I. Joe, 1982-1994 també podreu gaudir de l’art original i el pròleg de Larry Hama, autor de la sèrie de còmics G.I. Joe per a la companyia Marvel,  i de les fitxes que s’adjuntaven a cada nino i vehicle.

 

Tan si sou col·leccionistes com no, us animem a fer-vos amb una còpia d’aquest magnífic llibre, que de moment només es pot aconseguir via Amazon i en idioma anglès.