“The Walking Dead” retorna adequadament aquesta setena temporada?

[Aquest article no conté cap spoiler]. The Walking Dead ha tornat, i ho ha fet per a imposar-se violentament sobre la resta de sèries, i mai millor dit. La entrada de Negan, introdueix un nou jugador damunt el taulell i canvia radicalment el plantejament d’un dels shows televisius més imponents de la història de la petita pantalla, i no serà l’únic personatge que revolucionarà la sèrie d’AMC

Així doncs a la pregunta de si retorna The Walking Dead de forma adequada aquesta setena temporada, la nostra resposta és un rotund sí. La sèrie del canal nord-americà AMC sempre ha estat fidel al realisme, tot i pertànyer al gènere de la ciència ficció, com a exemple podríem parlar de la seva forma de mostrar les relacions humanes, de les reaccions al límit dels personatges, de les morts inesperades, i sobretot de la senzillesa que ha emprat en escenes realment dramàtiques que ens han fet aixecar més d’un cop del sofà. Negan no és res més que una mostra més de realisme dins el món de ciència ficció que ens ofereix aquesta sèrie americana ambientada en plena apocalipsi zombi, no és un malvat de Marvel, és dolent de veritat i es recrea amb la seva supremacia, i extrema violència. Un tipus de violència que per desgràcia sempre ha usat l’esser humà en condicions de guerra, i ara per primer cop una sèrie no ens enganya a l’hora de mostrar-la. Volem fantasia amb tocs de realitat o fantasia falsa? Si hem arribat fins a la setena temporada d’aquest show televisiu altre cop està clara la resposta.

05-negan-twd-w1200-h630

Sobta que molts mitjans de comunicació generalistes i tradicionals ara titllin aquest retorn com a desafortunat o fora de lloc per la seva extremada violència. Així és la vida i així ens la vol mostrar The Walking Dead, i així la volem veure els fans, aparteu-vos happy flowers! Tenim davant una de les millors sèries que mai ens ha donat la televisió, i indiscutiblement la que més en tensió ens ha posat i ens posarà amb unes actuacions a l’altura de les exigències, deixe’m que ens la expliquin a la seva manera.