Torna la mítica saga “Commandos” remasteritzada i en breu una nova entrega

 

Commandos tornarà, i ho farà de mans de la companyia Kalypso Media, que ja ha anunciat la formació d’un nou estudi intern destinat al desenvolupament de la nova generació de videojocs per a aquesta mítica saga. L’equip, establert a Frankfurt, s’encarregarà de dissenyar la nova seqüela de la sèrie nascuda sota el segell de Pyro Studios, i estarà liderat pel veterà en la indústria de l’oci digital Jurgen Reubwig. Al costat de la fundació de l’equip, Kalypso ha començat a reclutar professionals.

“L’establiment d’un nou estudi és un clar compromís amb els plans de creixement de Kalypso per als anys vinents, ja que busquem expandir els nostres esforços de desenvolupament intern i extern”, ha explicat el director, gerent i fundador de Kalypso Media Group, Simon Hellwig, en una nota distribuïda als mitjans. “Commandos és una gran marca reconeguda a escala mundial i farem tot el possible per complir amb les expectatives de la comunitat mundial de jugadors. Estem desitjant començar amb ella”, explicava Hellwig.

 

 

“La nostra nova missió és la de desenvolupar un successor veritablement digne de Commandos, dissenyat per a plataformes de PC i consoles amb vistes d’un llançament mundial simultani. Personalment, no podria estar més orgullós de treballar en una veritable icona dels jocs d’estratègia, i espero rebre sol·licituds d’alguns dels desenvolupadors més apassionats i experimentats que comparteixin la nostra passió per la sèrie”, afegia per la seva banda el director de l’estudi Jurgen Reubwig.

Encara que no es tracta d’una seqüela, us recordem que Kalypso ja té pràcticament llesta la remasterització de la segona part, una de les més estimades de la llicència nascuda a Espanya, i ambientada en la Segona Guerra Mundial, que arribarà al gener.

 

 

En aquesta mítica saga, els jugadors han de controlar a un grup de soldats d’elit, han de superar missions complexes barrejant sigil i acció, sempre dirigint als comandaments i soldats experimentats, cadascun amb habilitats úniques.