El tràiler de “Birds of Prey” constata l’enfonsament de l’univers cinematogràfic DC

 

El nou tràiler de Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), ha complert amb les pitjors expectatives, l’univers cinematogràfic inicial de DC Comics i Warner Bros (la pel·lícula del Joker pertany a un altre univers cinematogràfic DC) ha tocat fons. La Harley Quinn de Margot Robbie estarà acompanyada de Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Black Canary), Rosie Perez (Renee Montoya), Ella Jay Basco (Cassandra Cain) i Ewan McGregor, que interpretarà al malvat de l’univers Batman, Black Mask. Chris Messina també apareixerà en la pel·lícula.

 

 

El tràiler de Birds of Prey intenta jugar-nos-la exactament com ja va fer el primer tràiler de Suicide Squad, on se’ns intentava vendre una història amb un to transcendental i seriós… i va acabar sent tot el contrari. Però aquest cop ja no cola, sabem que no serà una pel·lícula amb el to dels dos primers films que van donar el tret de sortida de forma brillant a l’univers DC, serà una pel·lícula comercial al més pur Marvel, versió còpia barata, que acabarà sent oblidada amb el pas dels anys.

Warner Bros un cop va apartar a Zack Snyder al capdavant, relegant-lo en un rol secundari a la part de producció , va deixar clar que trenca amb la idea inicial i opta per esborrar del mapa el to seriós, adult i transcendental que tant ens va enamorar.