“Morbius”, primer tràiler i tot el que has de saber sobre aquest personatge de l’univers Spiderman

 

El tràiler de la pel·lícula Morbius, amb el personatge principal interpretat per Jared Leto, arriba carregat de sorpreses i flirtejant seriosament amb els fans de l’univers Spiderman. Aquest teaser ens assenta les bases de la història que ens presentarà el film, molt fidel a la dels còmics, on Michael Morbius un malalt exbioquímic viu obsessionat  per trobar una cura per a la seva malaltia. Finalment Morbius l’acaba trobant, però paga un preu molt alt, adquirint força i poders sobrenaturals similars als d’un vampir.

 

 

Morbius va ser concebut dins de l’univers Marvel per Roy Thomas i Gil Kane, inicialment com a enemic de Spiderman, però va acabar obtenint la seva pròpia línia de còmics. La primera aparició del personatge es remonta a l’any 1971, tot i que realment va saltar a la fama a gran escala en la sèrie d’animació dels anys 90 de l’home aranya.

 

 

Spider-Man: La sèrie animada (1994-1998), va disposar de 5 temporades i 65 episodis, emesos a FOX als Estats Units d’Amèrica i a Antena 3 a l’estat espanyol. Se centrava en la figura de Peter Parker (Spiderman) i els seus enfrontaments contra dolents com Venom, Doctor Octopus, el propi Morbius, Voltor, Camaleó, Shocker o Rhino, entre d’altres. Al llarg de la mateixa es van donar cita molts cameos de l’univers Marvel, amb capítols amb aparicions dels X-Men, Hulk, El Castigador, Daredevil, Blade, etcètera.

I aquí teniu el tràiler, molta atenció amb l’escena final! I després podeu acabar de llegir l’article, hi ha una gran sorpresa.

 

 

ATENCIÓ SPOILERS DEL TEASER A CONTINUACIÓ

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

La inclosió en el tràiler d’un pòster de l’Spiderman de Tobey Maguire, i la inclusió del Voltor Michael Keaton ens porten a pensar moltes coses… És la certificació que veurem un multivers Spiderman en aquest film que connectarà amb totes les pel·lícules anteriors del personatge? Hem de tenir en compte que és el segon cop, conjuntament amb el film Spiderman: Far from home que se’ns insinua l’existència d’un multivers.  O només una picadeta d’ull al film cancel·lat de Sinister Six que havia de transcórrer en l’univers de l’Spiderman de Tobey Maguire i en el que també havien de formar part Morbius i el Voltor? Què creieu?