Fans de l’univers “Star Wars” atents! La sèrie preqüela de “Rogue One” no arribarà sola!

 

La nova sèrie de l’univers Star Wars, que prepara Disney per a la seva nova plataforma Disney +, estarà centrada en el personatge Cassian Andor, i el seu rodatge s’iniciarà aquest juny a Europa. Aquesta serà una preqüela de la pel·lícula Rogue One, i serà una mena de thriller d’espies que comptarà amb Diego Luna com a Cassian i Alan Tudyk com a K-2SO.

 

 

Aquesta sèrie, que de moment no disposa de títol, se centrarà en l’agent rebel Cassian Andor abans dels esdeveniments del film Rogue One, en els primers dies de la Rebel·lió contra l’Imperi. De fet, s’ha filtrat que la sèrie proporcionarà flashbacks de la joventut de Cassian Andor, el que enllaçaria amb aquesta batalla contra l’Imperi quan era nen (a la qual Cassian al·ludeix a Rogue One). Lucasfilm està buscant actualment a actors de nou i un altre de tretze anys per fer de Cassian Andor, i una actriu de nou anys per ser la germana de Cassian.

A tot això se suma nova informació que assegura que Disney treballa en una sèrie basada en el còmic Doctor Aphra. De fet es rumoreja que podria arribar a estrenar-se a Disney + el mateix 2020. Star Wars: Doctor Aphra és una sèrie de còmics que va començar a publicar-se el 7 de desembre de 2016. Està escrit per Kieron Gillen amb il·lustracions de Kev Walker. La sèrie pren lloc entre Star Wars: Episodi IV Una Nova Esperança i Star Wars: Episodi V L’Imperi Contraataca, i segueix la conclusió de Star Wars: Darth Vader. Se centra en el personatge de la doctora Chelli Lona Aphra.