El creador de “Vikings” parla de la última temporada de la sèrie i d’una sorpresa inesperada

 

Vikings, és la popular sèrie del canal History que ens mostra la vida i el dia a dia d’aquest fascinant poble nòrdic, i que després de la seva sisena temporada (encara per emetre) dirà adéu als seus milions de fans arreu del món. Pel seu creador i guionista Michael Hirst, el fet de que la sèrie s’acabi després de la sisena temporada no és una qüestió d’audiències o èxit, sinó de saber quan i com volia acabar la seva història.

 

 

“Sempre he sabut com acabaria la sèrie i, més o menys, quan em donarien la oportunitat de fer-ho adequadament. El que he intentat fer fins ara és explicar la història de Ragnar Lothbrok i els seus fills. Després de sis temporades i 89 episodis , sento que, finalment, ho he aconseguit. Vam acabar de rodar l’últim episodi el novembre de l’any passat i en aquell moment vaig sentir que ja ho havia explicat tot sobre Ragnar i els seus fills. He pogut explicar la meva saga, sóc molt afortunat que MGM i el canal History em donessin aquesta oportunitat. No tinc cap raó per continuar més enllà. Hi ha 20 episodis per veure encara en els que visitarem tres mons diferents, veurem grans tragèdies i molt d’heroisme, i si encara et queden llàgrimes per plorar, prepara’t per a deixar-les anar veient la sisena temporada. Estic molt orgullós de la sèrie. He fet el que he volgut, aquesta és la veritat “, reflexionava el guionista en una entrevista a Variety

 

 

Però tot i aquestes paraules en les que deixava clar que tot s’havia acabat més enllà de la sisena temporada, Michael Hirst sembla ser que no va dir del tot la veritat i està preparant una nova sèrie sobre l’univers nòrdic que serà un spin-off de Vikings. En ser preguntat fa poc per aquest rumor va deixar a tothom sorprès confirmant-lo, “si ho féssim, aquesta nova producció estaria connectada directament a la meva saga. No vol dir necessàriament que surtin els mateixos personatges. No puc donar més detalls però per als fans de la sèrie serà una continuació perquè continuarà amb la “experiència Vikings “, explicava Hirst.