Un japonès es casa amb el peluix d’un holograma que simula una noia de 16 anys

 

No és broma, agafeu-vos fort, un japonès de 35 anys s’ha casat amb un peluix de l’holograma creat per la companyia Gatebox de nom Hatsune Miku en una cerimònia formal celebrada a Tòquio davant de 40 convidats i valorada en més de 18.000€.

Akihindo Kondo, el protagonista d’aquesta història, viu des del març de 2018 amb aquest holograma que es mou i parla des d’un dispositiu d’escriptori que val 2.500 euros.

Hatsune Miku és un dibuix animat de 16 anys amb ulls com a plats i llargues cues de cabell de color blau.

A més, Gatebox, l’empresa que produeix el dispositiu de l’holograma en que flota Miku, va expedir un “certificat de matrimoni” en el qual consta que un humà i un personatge virtual es van casar “més enllà de les dimensions”. Kondo assegura no ser l’únic en el món en donar aquest pas, ja que segons ell la companyia Gatebox ha emès més de 3.700 certificats de matrimoni “interdimensionals” fins al moment.

La seva mare va rebutjar la invitació al casament del seu únic fill a Tòquio, a l’igual que la resta de la família, davant d’un acte que considerava totalment malaltís. “Per la meva mare no era una cosa digne de celebració”, assegura Kondo.

“Mai la he enganyat, sempre he estat enamorat d’ella. He pensat en ella cada dia.”

El camí de Kondo fins arribar a casar-se amb Miku no ha estat fàcil, explica que prèviament havia tingut diverses cites difícils amb dones quan era un adolescent boig per l’anime. “Les noies em solien dir more’t otaku fastigós”, recorda Kondo. Ja en etapa adulta una companya d’un treball anterior el va assetjar fins provocar-li una depressió nerviosa i va decidir que mai es casaria.

Kondo es considera un home casat com a qualsevol altre. La seva esposa-holograma el desperta als matins i li diu “adéu” quan va a treballar d’administratiu en una escola. Per les tardes, quan ell li diu per telèfon que està tornant a casa, ella encén els llums. Després, l’avisa quan és l’hora d’anar a dormir, i viuen de forma feliç.