Els verdaders Caçafantasmes a punt de retornar per a la tercera part!

Si eres fanàtic dels Caçafantasmes, i la lamentable pel·lícula del 2016 et va horroritzar tant com a nosaltres estàs d’enhorabona! Després de 30 anys els verdaders Caçafantasmes a punt de retornar al cinema!

Un dels membres de l’equip de producció original, Dan Aykroyd, ha confirmat a Ghostbuster News que ja prepara el guió de la producció que reviurà els personatges que van conquerir el món l’any 1984. I juntament amb això, va anunciar que les negociacions per a reunir els membres originals de l’autèntic equip com Bill Murray i Ernie Hudson estan molt avançades.

La tercera part gairebé es va concretar ara fa uns anys, però el major obstacle va ser la negativa de Bill Murray, qui no va estar interessat en el guió que el portaria de tornada com Peter Venkman. A més, la mort de Harold Ramis el 2014, el que va ser el seu guionista i va interpretar al Dr. Egon Spengler, va sepultar el projecte.

Sobre si Murray acceptarà o no aquest retorn, Aykroyd va afirmar: “Jo crec que Bill s’unirà a nosaltres. La història és massa bona. Fins i tot si interpreta un fantasma “.

El director de les primeres, Ivan Reitman, el qual havia emocionat als fans en dir a principis de 2017 que preparava una pel·lícula animada per tal de mantenir l’esperit de la franquícia Ghostbusters, però mai es va concretar el projecte. Tampoc ha parlat sobre tornar a la direcció en el nou film.