Tot el que has de saber sobre el primer tràiler de “Caçafantasmes 3”

 

Caçafantasmes: Més enllà ens ha presentat el seu primer tràiler, i ens ha deixat a tots amb moltes preguntes, però tranquils que a continuació us les responem. Després d’aquest magnífic tràiler, un esquifit teaser, i les primeres imatges oficials, per fi tenim material suficient per a fer-nos una idea que aquesta nova aventura cinematogràfica dels Caçafantasmes ha vingut per a obrir-se camí entre un públic nostàlgic i àvid de matèria sensible dels 80 i 90.

Primer de tot tranquils, els actors que interpretaven els Caçafantasmes clàssics retornaran: Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Dan Aykroyd) i Winston Zeddemore (Ernie Hudson); tal com ho va certificar el mateix Dan Aykroyd.

Tots a excepció evidentment d’Egon Spengler, ja que l’actor que l’interpretava, Harold Ramis, va morir l’any 2014.  Precisament el fil conductor d’aquesta nova entrega és la neta d’Egon, que mai va arribar a conèixer al seu pare. La inclusió dins la famosa franquícia dels actors Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Celeste O’Connor i Logan Kim, és un gran encert per part dels productors, que van decidir retornar als orígens després de l’indigne i catastròfic intent de reiniciar la franquícia l’any 2016.

Un dels altres encerts és que tant el guió com la direcció van a càrrec de Jason Reitman, fill del director de la pel·lícula original, Ivan Reitman, i que possiblement injectarà un to nostàlgic a la pel·lícula, adequat per a una seqüela que fa referència a una franquícia mítica. Es tracta d’una seqüela oficial i que farà referència als esdeveniments ocorreguts a la terrassa d’un edifici de Manhattan en companyia del déu sumeri Gozer el Gozerià. La data d’estrena de Caçafantasmes: Més enllà està prevista per al pròxim 10 de juliol de 2020.