Construeix el teu propi iPhone per menys de 300 dòlars

Si el teu somni sempre ha estat tenir un iPhone però no tens suficients diners per a comprar-ne un, ara ja pots fabricar-ne un seguint les indicacions del youtuber Scotty Allen! Aquest usuari de YouTube va pujar un vídeo al seu canal Strange Parts, en el qual ensenya a construir un Iphone 6S de 16 GB, des de zero usant peces que va poder anar comprant en el mercat xinès de Huaqiangbei per un valor total de 300 dòlars (tot i que en el primer intent es va gastar més de 1000 dòlars).

Un cop Scotty va aconseguir totes les peces va començar a muntar els components del seu futur iPhone handmade fins a aconseguir tenir un telèfon completament funcional. Bona part de les peces utilitzades en el procés procedeixen suposadament de mòbils Apple originals que han estat reciclades per a ser venudes per parts.

Si ets un manetes tu també podràs tenir un iPhone fet a mà i per 300 dòlars

La finalitat d’aquest curiós repte era poder comprovar fins a quin punt una persona normal i corrent, sense coneixements avançats en matèria d’electrònica, pot construir des de zero un mòbil per peces d’última generació. La conclusió final és que qualsevol persona pot fer-ho ja que és un procés que no difereix molt de per exemple construir un ordinador per peces. Segurament aquest sigui el verdader motiu pel qual la companyia Apple segueix prohibint que arreglem pel nostre compte els nostres iPhone.