Duuple, l’app que t’ajudarà a desafiar als teus contactes mitjançant reptes

 

Duuple és una innovadora app per a iOs i Android que t’ofereix de manera divertida i interactiva la possibilitat de desafiar la teva xarxa de contactes i compartir amb ella contingut divertit i engrescador.

Per a donar a conèixer l’aplicació de mòbil a nivell internacional, Duuple ha signat com a ambaixador a Neil Patrick Harris, famós actor conegut pel seu paper a la sèrie de televisió How I met your mother, en la que interpretava el personatge de Barney Stinson, inoblidable per la seva famosa expressió “llegendari”.

Duuple és una plataforma social diferent a qualsevol altra, desafiant als seus usuaris a sortir per darrere de les seves pantalles i marcar la diferència

El primer gran repte a nivell internacional que s’ha proposat als usuaris és un desafiament de dansa en benefici de l’Hospital de Recerca Infantil de St. Jude’s, als EUA.

 


“Tenir a Neil Patrick Harris ajudant-nos a llançar el primer repte és la forma perfecta d’introduir Duuple al món”, afirma Abby Frimpong, director gerent de Duuple.
“La part més important del desenvolupament de Duuple era fer-la divertida, i la seva energia és sinònim de la nostra aplicació i cultura. No podem esperar per veure quins divertits i emocionants desafiaments té preparats la nostra comunitat.”