Subhasten el bloc de LEGO més car de la història a Catawiki

El bloc de LEGO més car de la història ha estat subhastat pel portal de subhastes Catawiki per una quantitat de 18.498 euros! Aquesta cobdiciada peça d’or massís de 14 quirats amb un pes de més de 25,65 grams, ha estat entregada al seu nou propietari en un estoig original amb el logotip de LEGO. Per als col·leccionistes és una peça única, ja que només existeixen 10 a tot el món, per això s’ha arribat a vendre per aquest preu d’escàndol.

Als anys 80, entre 1979 i 1981, la marca va fabricar aquests blocs d’or per a regalar-los als empleats que fidelment portaven més de 25 anys treballant a la fàbrica i a un grup selecte de socis. De fet, la persona que ha subhastat la peça diu que li va donar el seu oncle, un dels primers a contribuir al desenvolupament de LEGO en el mercat italià. L’última vegada que es va subhastar un bloc com aquest va ser fa més de cinc anys i es va aconseguir vendre per gairebé 13.000 euros, pel que podem afegir que les peces LEGO segueixen revaloritzant-se any rere any de forma imparable com ja varem explicar-vos en aquest anterior article LINK.

Lego segueix revaloritzant-se any rere any i no només amb productes de luxe com aquest

El director general de Catawiki a Espanya, Alejandro Sánchez, ha comentat, en referència a l’última peça similar que es va vendre per 12.900 euros, que s’ha superat aquesta xifra “de sobres”, i que al tractar-se d’una oportunitat “única” l’interès per fer-se amb aquesta peça ha estat “molt elevat”.