El Grup Somnus supera el milió de visites aquest 2015

El Grup Somnus editor de les revistes digitals Microoci.com (creada el gener de 2011) i de Cursescatalunya.cat (creada el maig de 2012); a més de ser el promotor de la plataforma Futbol Marketing, dedicada a la creació de MODS per al videojoc Fifa Manager de EA Sports; aconsegueix superar per primer cop en la seva curta història el milió de visites reals en un mateix any. Segons les últimes dades escrutades des del mes de gener al mes d’octubre s’han generat 1.097.971 visites, suposant una mitja de 109.796 visitants mensuals, i 3.659 visitants diaris. El portal dedicat a l’actualitat, cinema, regals, sèries, videojocs, misteris, llibres i turisme, Microoci.com, pren lleuger avantatge en el repartiment de visites, arribant a una mitja de 1.952 visites reals diàries, mentre que el portal número 1 de running en català a la xarxa, Cursescatalunya.cat, genera 1.707 visites reals al dia.

Una opció real com a alternativa als mitjans tradicionals

Pel que fa el nombre de seguidors segueix incrementant-se de forma exponencial dia rere dia. Microoci.com assoleix els més de 6.000 subscrits al seu canal de notícies RSS, 4.368 seguidors a Twitter, i 1.715 fans a Facebook. Mentre que Cursescatalunya.cat, absolut líder pel que fa a portals en català dedicats al món del running, supera els 15.200 subscrits al canal de notícies RSS, acumulant més de 14.200 seguidors a Twitter, i 1.014 fans a Facebook.

Des de la línia editorial del Grup Somnus volem agrair-vos a totes i tots la vostra confiança, mentre prometem seguir fidels al nostre estil alternatiu i innovador tenint com a objectiu potenciar la premsa digital en català, així com difondre continguts breus, de qualitat i especialitzats per a tot tipus de públic que busca una alternativa real als mitjans de comunicació tradicionals.

grupsomnus