Primera informació important de la pel·lícula de “Justice League”

Justice League és el següent projecte gegant de l’univers DC Comics per al proper 2017, sense oblidar la pel·lícula individual de Wonder Woman que s’estrenarà el 23 de juny del mateix any. Després de l’èxit rotund de Batman v Superman arreu del món amb una recaptació mundial de taquilla que voreja el milió d’euros, i de l’imminent sortida del seu Blu-Ray amb la versió extesa que sumarà 30 minuts més de metratge, Warner Bros i DC Comics centren tots els esforços en l’esperadíssima pel·lícula de Justice League. A continuació us detallem la primera informació important del film, i us avisem que hi trobareu spoilers importants de Batman v Superman, pel que si encara no heu vist la pel·lícula us recomanem que no seguiu llegint:

 • Sinopsi: Alimentat per la seva restaurada fe en la humanitat i inspirat per l’acte desinteressat de Superman, Bruce Wayne recluta l’ajuda de la seva recent aliada Diana Prince, per a enfrontar-se a un enemic encara més gran. Junts, Batman i Wonder Woman treballen de pressa per trobar i reclutar un equip de metahumans per plantar cara a aquesta nova amenaça creixent. Però tot i la formació d’aquesta lliga d’herois sense precedents formada inicialment per Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, potser sigui massa tard per salvar el planeta d’un assalt de proporcions catastròfiques.
 • Ja s’ha fet public el logo oficial de la pel·lícula.

justice-league-logo

 • El to serà més lleuger que el de Batman v Superman. Serà una pel·lícula més divertida amb el protagonisme repartit entre els protagonistes i centrada en com es forma el grup per a combatre una amenaça comuna.
 • Hi haurà molta influència del Quart Món de Jack Kirby, un fet que ja se’ns va avançar amb les Mother Box. Es cercaran tres Mother Box, una a la Terra, una a Atlantis i una altra en poder de les amazones.
 • La pel·lícula transcorrerà mesos després dels fets de Batman v Superman i ens presentarà a un Bruce Wayne molt afectat per la mort de Superman. No obstant això, Batman estarà ple d’esperança i això és el que el mourà per començar la recerca dels altres membres de la futura Lliga de la Justícia per fer honor al sacrifici del kryptonià.
 • Bona part de la pel·lícula es centrarà en aquesta recerca de Bruce per a trobar l’equip, i el retorn de Superman es reserva per al final de la pel·lícula.
 • Steppenwolf serà un dels enemics principals, juntament amb els extraterrestres Parademons que ja vam poder veure a Batman v Superman. S’espera una gran presència de Darkseid, l’enemic més poderós de la Lliga de la Justícia. El paper de Steppenwolf es cobrirà aviat així que és possible que s’anunciï a l’actor en poc temps. Aquí teniu l’escena eliminada de la pel·lícula on fa la seva primera aparició.

 • Lex Luthor també tindrà el seu protagonisme en la pel·lícula, encara que ara per ara es desconeix en quin grau i quin rol desenvoluparà.

“La primera informació important de Justice League deixa clar que es tracta d’una aposta potent de Warner Bros”

 • Ben Affleck ha reconfirmat que dirigirà la pel·lícula individual de Batman. Això és el que ha fet que passi a ser productor executiu de Justice League, per a supervisar el personatge al que dirigirà posteriorment.
 • El vestit de Batman rebrà algunes millores respecte al de Batman v Superman, entre les que hi haurà plaques d’armadura sota el vestit. Veurem també una nova i millorada versió del vestit armadura de Batman.
 • El vestit de Wonder Woman pràcticament no variarà respecte al que ja hem vist.
 • Bruce Wayne adaptarà un vehicle de transport de Wayne Tech per a la Lliga de la Justícia, el Flying Fox, i Batman a nivell individual tindrà un nou vehicle anomenat Nightcrawler, dissenyat per Thomas Wayne, i que tindrà un paper important en una batalla dins d’un túnel sota terra.
 • Willem Dafoe serà Vulko, mentor atlant d’Aquaman. l’han descrit com d’una època anterior a Aquaman, pel que el seu vestit serà més elegant i elaborat amb elements al voltant del coll i detalls en plata. La idea és que fa temps la cultura atlant va viure fora de l’aigua.
 • La bella atlant Mera interpretada de moment per Amber Heard (cal recordar que ha hagut d’aplaçar la seva prova de vestuari degut al seu precari estat de salut actual), serà una guerrera i fetillera. El seu vestit serà una espècie de cota de malles enganxada al seu cos.
 • Aquaman tindrà diferents vestits al llarg de la pel·lícula.
 • J.K. Simmons com a Comissari Gordon tindrà l’aspecte clàssic del personatge, és a dir, pèl, ulleres i bigoti.
 • Ezra Miller com a Flash tindrà un gran paper en la pel·lícula i serà la part més còmica de la mateixa. El seu vestit inicial es farà a partir de material de vestits espacials units per cablejat electrificat. Al final de la pel·lícula lluirà un nou vestit dissenyat per Wayne Tech. Asseguren que fins i tot portarà el logotip de Wayne Tech. Això sí, el vestit lluirà vermell i daurat amb l’emblema característic al pit.
 • El vestit de Cyborg es realitzarà completament per CGI i contrastarà amb els altres de l’equip que sí que tenen vestits pràctics.
 • Quan Superman torni ho farà amb els cabells una mica més llargs, igual que en els còmics després del retorn de la seva mort, i no es descarta que llueixi vestit negre.
 • Junkie XL posarà de nou la banda sonora de la pel·lícula, tot i que no es descarta que Hans Zimmer es repensi tornar a les pel·lícules de superherois.