El Capità Jack Sparrow de Johnny Deep s’ha acabat definitivament

 

S’han acabat les pel·lícules de Pirates del Carib per a Johnny Depp, Disney reiniciarà la seva pròpia franquícia, i el guionista de la pel·lícula original, Stuart Beattie, ha confirmat que Depp es pot acomiadar definitivament del Capità Jack Sparrow. Beattie ha afegit que “crec que ha tingut una gran carrera, òbviament, Deep s’ha fet aquest personatge com a propi i s’ha convertit en el més famós de tots els que ha protagonitzat. Ha estat genial per a ell i ha estat genial per a nosaltres “.

Depp ha interpretat el paper en cinc pel·lícules que durant 14 anys han acumulat recaptació de més de 4.500 milions de dòlars, convertint-se en la dotzena major franquícia de tots els temps.

La primera pel·lícula dels Pirates del Carib, va ser projectada el 2003 i va ser coprotagonitzada per Keira Knightley, Orlando Bloom i Geoffrey Rush. La sèrie es basa en l’atracció del parc temàtic del mateix nom amb Disney amb l’esperança d’aconseguir un èxit similar amb la nova adaptació Jungle Cruise en el parc, protagonitzada per Dwayne Johnson i Jack Whitehall.