Confirmat oficialment el remake del gran “Resident Evil 3”

 

El tràiler que ha llançat Capcom anuncia allò que alguns rumors ja asseguraven: el retorn de Nemesis als desolats carrers de Raccoon City. Previst per a abril de 2020, arribarà a PlayStation 4, Xbox One i PC.

Després de l’exitós remake de Resident Evil 2, publicat a principis de 2019, ara és el torn de la tercera entrega, que va veure la llum originalment a 1999 i desembarcà a Europa durant l’any següent, primer per a PlayStation i després per a PC i Dreamcast. GameCube també en va rebre una adaptació, en ple 2003.

 

resident evil 3 remake

 

Protagonitzat per Jill Valentine, Resident Evil 3: Nemesis mantenia la fórmula que va convertir els seus dos predecessors en referents del gènere del terror: càmera fixa, escenaris prerenderitzats i abundància de puzles (i zombis), amb un component d’acció una mica més accentuat.

Aquesta reinterpretació seguirà la línia de l’anterior remake de la saga, que tan bé ha funcionat en crítica i vendes, és a dir, una actualització en matèria de mecàniques, sumada a la pertinent posada al dia a escala tècnica, però en un entorn i amb uns esdeveniments recognoscibles per als aficionats de l’original. Entre les majors novetats es troba un nou mode de joc en línia, Resident Evil Resistance, que permetrà els jugadors moure’s per un escenari tractant d’evitar-hi contínuament les trampes disposades per un altre usuari.

El nou Resident Evil 3 té previst el seu llançament per al 3 d’abril de 2020. Estarà disponible per a PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

——————-
David Pedrós