Arriba el primer tràiler de “Mommy” de Xavier Dolan

Fa uns dies, el joveníssim i extraordinari director canadenc Xavier Dolan va presentar el primer tràiler del seu cinquè llargmetratge, Mommy, film protagonitzat per Antoine-Olivier Pilon, Anne Dorval (J’ai tué ma mère) i Suzanne Clément (Laurence Anyways), actors habituals dels seus films.

Mommy explica la història d’una mare soltera de classe baixa, bastant desastrosa i excèntrica, que  ha de cuidar sola del seu fill adolescent, que pateix TDH i és força violent. Desemparada, la dona demanarà ajuda a una nova veïna, amable i comprensiva, que ràpidament es convertirà en una peça clau del nucli familiar.

Mommy-Movie-660

El tràiler ens deixa entreveure que ens trobem davant d’un drama potent, amb personatges femenins forts, i amb escenes de violència latents. Alhora, comprovem quin serà el format definitiu del film, ja que Dolan ha filmat amb un aspectre 1:1, cosa que en primera instància va desconcertar a alguns espectadors a Cannes. El més rellevant del tràiler, però, i que ha causat més polèmica, ha sigut l’elecció de la música d’aquest. I és que alguns han titllat de mainstream al director per utilitzar Counting Stars de One Republic i Anything could happen de Ellie Goulding per complementar les imatges. Dolan no ha dubtat en saltar a la palestra per defensar la seva decisió, a través de Twitter.

Amb aquest nou film, el realitzador Xavier Dolan de 25 anys, va guanyar el premi del jurat al festival de Cannes 2014, compartint-lo amb Jean-Luc Godard i el seu film en 3D, Adieu au langage.

Mommy arribarà el 5 de desembre del 2014 a les nostres pantalles, afortunadament, de la mà de la distribuïdora Avalon.

—————–
Marina Cisa
Twitter: @marinacisa