Ex-treballador de la CIA denuncia explotació infantil de la NASA a Mart

Robert David Steele, antic treballador de la CIA ha sembrat el pànic als EUA amb unes declaracions totalment incendiaries que han fet reaccionar a la NASA de forma immediata.  Steele ha denunciat que multitud de nens son segrestats i enviats a Mart on allí s’experimenta amb ells, i fins i tot se’ls viola amb total impunitat. En aquesta colònia secreta la NASA estaria preparant l’arribada de l’home al planeta vermell realitzant tot tipus de proves físiques i de resistència amb nens.

“Creiem que hi ha una colònia a Mart poblada per nens que van ser segrestats i enviats a l’espai en un viatge de 20 anys. I una vegada que arriben allí no tenen altra alternativa que ser esclaus“, va afirmar Steele en el programa The Alex Jones Show, conduït pel popular periodista que dona nom a aquest espai radiofònic que s’emet en 118 emissores de ràdio dels EUA i via streaming. Alex Jones recordem que és un dels pocs periodistes que compten amb el suport públic de Donald Trump, el qual sempre ha lloat la seva croada per donar a conèixer la veritat dels poders obscurs que controlen el món.

Guy Webster, portaveu de la NASA davant d’aquestes gravíssimes acusacions i l’enrenou mediàtic que han generat ha hagut de sortir a desmentir-ho tot. “No hi ha éssers humans a Mart, només  robots actius sobre la superfície del planeta vermell”. La polèmica només acaba de començar.