El busseig, el reclam turístic de moda

El busseig s’ha convertit en un autèntic reclam turístic degut a l’augment de la pràctica d’aquest esport. Les illes i les cales són els llocs més utilitzats per realitzar aquest tipus d'esport, intentant prioritzar les d'aigua cristal·lines per a poder visualitzar amb facilitat les preciositats marines. Cal comptar amb el material adequat i amb els coneixements oportuns per poder realitzar aquest esport sense risc com el vestit de busseig, el visor, les aletes, escarpins, etc… A continuació us ajudem a descobrir els diversos tipus de busseig per si us voleu animar aquest estiu a canviar la vostra rutina i descobrir-lo.

Snorkel: Segur que en més d'una ocasió heu vist a algú practicant busseig amb un tub de plàstic, aquest permet a la persona que està submergida poder respirar mentre gaudeix de la visió interna del mar. El tub de plàstic sol ser flexible i té la forma d'un bastó, però la veritat és que hi ha múltiples tipus de tubs de snorkel.

Busseig amb ampolla: Aquest tipus de busseig consisteix en submergir-se dins la mar, a la profunditat que la persona desitgi o bé a la qual l'aire que contingui l'ampolla li permeti. Aquestes ampolles solen ser d'acer o d'alumini amb els seus diferents vàlvules per controlar la sortida de l'aire.

Apnea: Aquest tipus de busseig pot resultar d'allò més apassionant per a aquells que tenen un bon fons físic i capacitat pulmonar. Aquest esport és considerat extrem per les llargues distàncies que es recorren sota l'aigua sense cap tipus d'ajuda o les baixes profunditats a les quals s'arriba.

busseig