Les principals plataformes de productes retro de segona mà

Mai havia estat tant de moda col·leccionar productes retro de tot tipus: sèries de televisió, cinema, llibres, còmics, música, videojocs, figuretes, etc… Però quines són les principals fons de trànsit d’aquest tipus de material? On podem vendre o comprar de forma online? A continuació us indiquem les tres principals plataformes:

Wallapop: l’app per excel·lència que ha plantat cara als gegants d’aquest sector en un temps rècord. S’hi pot navegar a través de l’ordenador, però es necessita el mòbil o tablet per a poder interactuar. El seu nivell d’eficàcia de compra-venda de qualsevol tipus d’article el podríem considerar molt alt, sempre i quan els preus siguin raonables. És la millor opció per comprar productes de segona mà a prop de casa nostra evitant despeses d’enviament, i possiblement la més senzilla de fer funcionar. És totalment gratuïta.

Segundamano.es: disposa de portal web i app de mòbil. És el gegant del nostre país, tot i que últimament va clarament de capa caiguda en articles de col·leccionisme degut a l’auge de Wallapop. És recomanable no ignorar-la ja que segueix sent molt efectiva. El tipus de comprador mig acostuma a ser de confiança i acostuma a ser fàcil vendre ràpid. És gratuïta i només cal pagar si volem posicionar el nostre anunci.

Ebay: el gegant americà és el lloc excel·lent per a trobar productes molt difícils de comprar i d’autèntic col·leccionista. També suposa la millor opció per aconseguir fantàstics preus gràcies les subhastes, que són un autèntic vici! Cal tenir en compte que la majoria dels seus productes i usuaris són estrangers, i això pot ser un avantatge o un inconvenient depenent del que estiguem cercant. No recomanable per a vendre productes de forma ràpida i guanyar diners, cal tenir paciència i no precipitar-se. Cal pagar comissions com a venedors.
 

memorabilia