Mascles de l’Univers Vol.3: “Cueta Assassina” Steven Seagal

Steven Seagal, més conegut com a "Cueta Assassina", va nèixer a Lansing (EUA) el 10 d’abril de 1952 gràcies a l’estrany aparellament sexual del seu pare jueu i la seva mare irlandesa catòlica. Un cop el pèl va fer acte de presència en el seus genitals, es va traslladar amb la família a Fullerton (Califòrnia) on va poder canalitzar les ganes d’escalfar la gent aprenent el bonic art del karate gràcies al seu mestre Fumio Demura.

Quan va complir els 19, s’havia deixat cua i ja havia apallissat pràcticament mitja Califòrnia, va decidir viatjar a Japó per continuar els seus estudis d’aikido, kendo, budisme i zen, a part de tenir l’oportunitat única de colpejar persones d’un altre continent. Va ser allí on es va casar amb una afortunada estudiant de Abe Sensei, Miyako Fujitani i aconseguí per la força (en els dos sentits) ser el primer no japonès en obtenir les credencials de mestre i poder ensenyar aikido al Japó. En retornar als EUA va decidir obrir la seva pròpia escola d’aikido on va tenir la gran oportunitat de poder pegar a la mateixa gent que li pagava.

Steven-Seagal

Curiosament el primer contacte que va tenir amb el cinema abans d’esdevenir una estrella mediàtica del cinema d’hòsties que tant agradava a l’audiència dels anys 80 i 90, va ser com a coordinador d'especialistes de la pel·lícula de The Challenge, protagonitzada per Toshiro Mifune. L’ombra de la cueta assassina després de quasi 20 anys d’èxits cinematogràfics, es va anar diluint penosament fins a dia d’avui protagonitzant èxits de sèrie B que han acabat sent desgraciadament carn de videoclub i grans hits de la programació matinal.

A part de la seva faceta d’actor i practicant d’arts marcials també ha desenvolupat tasques de productor, escriptor, director i fins i tot compositor de cançons i guitarrista, ja que sabia que ningú li podria discutir la seva vàlua sense emportar-se un bon ensurt. Actualment dedica gran part del seu temps en la defensa dels drets animals, vegetarians, budistes i americans nadius, i és que l’edat passa factura fins i tot als més mascles de l’univers.