Mascles de l’Univers Vol.4: “Restrenyiment facial” Sylvester Stallone

L’actor, escriptor, productor i director Sylvester Gardenzio Stallone, va néixer el 6 de juliol de 1946 a Nova York, el mateix any que George Walter Bush es proclamava president dels EUA, motiu suficient per fer cara de mala llet. Tot i no ser un gran estudiant al llarg de la seva carrera acadèmica va destacar com a jugador de futbol americà a Filadèlfia, els copets en aquell llavors ja el posaven bastant calentot.

sylvester-stallone-screening-grudge-match-03

Als anys 70 per fer front al pagament de les classes d’art dramàtic va haver de resignar-se, adoptar el famós restrenyiment facial que el caracteritza i participar en la seva primera pel·lícula, la pornogràfica The Party at Kitty and Stud's. Vist el patètic èxit d’aquesta aventura va decidir buscar petits papers en cintes on no hagués de dissimular la mala cara mentre repartia amor. Bananas de Woody Allen podríem dir que va ser el seu primer pas dins el món del cinema, que ja començava a tremolar.

Possiblement aquesta ràbia continguda de no poder realitzar-se el va encaminar al paper de la seva vida interpretant al mortífer John Rambo, amb el qual té un dels índex de mortaldat més elevats de la història de Hollywood. Des de llavors les oportunitats li van anar sorgint fins a topar amb una de les sagues més mítiques del cinema, la taquillera Rocky, amb la que tindria oportunitat de repartir mastegots fins a perdre la mandíbula. Des de llavors l’hem pogut veure matant, destrossant i apallissant sense parar. Actualment està considerat un dels avis més perillosos de Hollywood i que encara ens segueix enamorant amb les seves últimes aventures a Els Mercenaris.

585098-sylvester-stallone