Mascles de l’Univers vol.5: “Bigoti Furiós” Hulk Hogan

Terrence "Terry" Gene Bollea, més conegut com a Hulk Hogan va néixer l’onze d'agost de 1953 a Augusta, Geòrgia i va ser el tretzè fill de la família, primer signe de que la cosa no podia acabar bé. Actualment és pare de dos fills i està divorciat de la seva ex-dona Linda, la qual va conèixer en un restaurant, l’únic lloc on no apallissa gent perquè té les mans ocupades.

La seva exitosa trajectòria com a lluitador professional bigotut es va iniciar l’any 1977 i el va portar a ser una autèntica llegenda de la World Wrestling Federation i la World Championship Wrestling, després de ser 12 vegades campió mundial. La seva popularitat i fúria el van fer protagonitzar un reality show amb la seva família, i participar en sèries, musicals i pel·lícules de la talla de Rocky 3, Gremlins 2, L’Equip A i en un episodi de Walter, Texas Ranger al costat de sa majestat Hostia Seca Chuck Norris, rei de reis.

hulk-hogan-news-1407093705

Però tot atonyinador professional a mesura que es va fent gran perd la força, però no la fúria, i decideix fer mal d’una altra manera, així doncs es va fer cantant i sense cap tipus de pietat va publicar 3 discs. També va protagonitzar diversos videojocs i va provar sort en el món de la restauració, sort que se li va acabar en tan sols un any.

La caiguda definitiva d’aquest autèntic Mascle de l’Univers va arribar l’any 2011 quan la seva ex-dona el va acusar d'haver mantingut relacions homosexuals amb el lluitador Ed Leslie, més conegut com a Brutus El Barber. Dir a un home d’aquest calibre que se li ha profanat la porta del darrere és com apunyalar-lo, així doncs Hogan tot i estar malferit segueix lluitant amb una demanda contra Linda, que tard o d’hora rebrà la venjança de Bigoti Furiós Hulk Hogan.

hulk-hogan