Megamod 6.0 Lliga Espanyola especial Futbol Català per al “Fifa Manager 14” temporada 2013-2014

Us oferirem en descàrrega gratuïta la sisena edició del Megamod de la Lliga Espanyola especial Futbol Català per al Fifa Manager 14 de PC, que permet incorporar multitud de millores al joc original augmentant el seu realisme. En aquest videojoc de la companyia EA Sports tenim l’oportunitat de controlar tot tipus d’aspectes del nostre club: fixatges, alineacions, pedrera, finances, afició, abonaments, contractes publicitaris, botigues, etc… El treball ha estat realitzat per la plataforma Futbol Marketing.

megamod-futbolcatala-fifamanager2
CATALÀ

LLIGA ESPANYOLA, ESPECIAL FUTBOL CATALÀ
+ Nova categoria Preferent Regional Espanyola amb 8 grups de 22 equips distribuïts per proximitat geogràfica i 118 equips suplents. Sistema real de la Copa del Rei i Copa Federació. Eliminats tots els equips que ja han desaparegut.
+ Fotos d’estadis i ciutats de tots els equips catalans i de més de 98 ciutats espanyoles.
+ Fotos de 175 jugadors d’arreu del món.
+ Actualització del nivell de jugadors i equips de totes les categories del futbol espanyol.
+ Dades, pressupostos i jugadors reals de quasi tots els club del futbol espanyol.
+ Creació de més de 200 juvenils reals.

* Els 70 equips catalans de categories regionals que s’inclouen en el joc gràcies a aquest treball són l’EFAC Almacelles, FC Jesús Catalonia, FC La Selva del Camp, Vilanova i la Geltrú CF, CF Amposta, UE Valls, CE Premià, Atlètic Camp Clar, UD Salou, CDC Torreforta, CF Igualada, CD Banyoles, CF Olesa, Cambrils CF, CF Peralada, UE Sants, UE Tàrrega, CD La Cava, FC Atlètic Valls, EC Granollers, UA Horta, CE Vilassar de Dalt, FC St Cugat Esport, FC St Quirze del Vallès, CP San Cristobal, UE Avià, CE Farners, CF Lloret, FC Martinenc, UD Viladecans, UD Vista Alegre, UD Torredembarra, CD Morell, CD Cervera, CE Tecnofutbol, CF Juneda, CD Roquetenc, CE Pla de St Maria, CF Ripollet, CD Tortosa, CD Montcada, FC Andorra, AD Guíxols, Olímpic Can Fatjó, CF Mollet UE, UE La Jonquera, Alcanar CD, CF Ampolla, CFJ Mollerussa, CE El Catllar, UD Jesús i Maria, Unificació Llefià CF, EE Guineueta CF, UE Guissona, CE Manresa, FC Cardedeu, CE Cristinenc, FC L’Escala, CE Canyelles, CE Mataró EF, UCF Santa Perpètua, CD Marianao Poblet, CF Gandesa , CE Perelló, CF Cubelles, CA Alpicat, CE Júpiter, UE Vic, FC Alcarràs i CF Balaguer.

ESPAÑOL

LIGA ESPAÑOLA, ESPECIAL FÚTBOL CATALÁN
+ Nueva categoría Preferente Regional Española con 8 grupos de 22 equipos distribuidos por proximidad geográfica y 118 equipos suplentes. Sistema real de la Copa del Rey y Copa Federación. Eliminados todos los equipos que ya han desaparecido.
+ Fotos de estadios y ciudades de todos los equipos catalanes y de más de 98 ciudades españolas.
+ Actualización del nivel de jugadores y equipos de todas las categorías del fútbol español.
+ Fotos de más de 175 jugadores de todo el mundo.
+ Datos, presupuestos y jugadores reales de casi todos los clubes del fútbol español.
+ Creación de más de 200 juveniles reales.

2014_01_03 11_05_22
INSTAL·LACIÓ // INSTALACIÓN // INSTALLATION

IDIOMA CATALÀ
Procés d’instal·lació:
– Instal·lar còpia original del Fifa Manager 14.
– Un cop el joc instal·lat, només l’hem d’obrir i al entrar per primer cop ens preguntarà si volem actualitzar-lo, diem que sí. Un cop fet, sortim del joc.
– Aquest és un pas opcional, però ajudarà a donar molt més realisme al joc. Entreu en la següent direcció i descarregueu-vos l’arxiu d’escuts: http://www.managerfifa.com/spain.html
– Obrim l’editor del joc que trobareu dins la carpeta FIFA MANAGER 14 situada a la vostra unitat C:, li diem a tot que sí quan ens pregunti. Un cop obert anem a Archivo>Guardar i després cliquem Actualizar datos para el juego, i tanquem. És imprescindible tenir l’editor tancat per a poder instal·lar el MOD.
– Ara és el moment de descarregar el nostre Mega MOD 6.0 (clicant sobre el bàner que trobareu al final de l’article) el descomprimim a l’escriptori, veurem dos carpetes “els meus documents” i “arxius de programa”. És molt senzill, hem de fer copiar cada carpeta en el seu directori corresponent, tal i com indica el propi nom de les carpetes. Quan ens preguntin si volem reescriure, sempre diem que sí.
– Ara l’únic que hem de fer és tornar a obrir l’editor, guardar i exportar altre cop tal i com hem indicat en el quart punt, i tancar. I ja tenim el Fifa Manager 14 actualitzat amb el Mega MOD 6.0 de la Lliga Espanyola 2013-2014, especial Futbol Català. Ara només cal gaudir-lo!
Per qualsevol dubte, problema, error o petició per a la propera versió ens podeu escriure un correu a la direcció info@microoci.com amb l’assumpte FIFA MANAGER 14, i en breu us intentarem respondre.
—————————–
Solució a possibles problemes:
– En alguns ordinadors, després de modificar pel nostre compte la base de dades amb l’editor o instal·lar un mod de lligues, no veiem reflectits els canvis en el joc i editor. El motiu més comú, és la configuració del nostre pc. És degut a que tenim activada la “Configuració de control de comptes d’usuari”, que permet que diversos usuaris que comparteixin el mateix ordinador, tinguin perfils individuals intercanviant els seus espais de treball sense necessitat de desconnectar. El FIFA Manager 14 no és compatible amb aquesta opció. La forma de solucionar això sense perdre seguretat en el pc és donar privilegis d’administrador a l’exe del joc (Manager14) i de l’editor (EdManager14). Fer això en els 2 arxius .exe del joc i l’editor: Clic botó dret del ratolí, propietats, pestanya “Compatibilitat” i habilita l’opció anomenada “Executar aquest programa com a administrador”, després Acceptar i a partir d’ara, l’editor i el joc sempre s’executaran amb privilegis d’administrador. Per altres problemes podeu visitar la següent direcció http://www.managerfifa.com/faqs.html

IDIOMA ESPAÑOL
Proceso de instalación:
– Instalar copia original del Fifa Manager 14.
– Una vez el juego instalado, sólo tenemos que abrirlo y al entrar por primera vez nos preguntará si queremos actualizarlo, decimos que sí. Una vez hecho, salimos del juego.
– Este es un paso opcional, pero ayudará a dar mucho más realismo al juego. Entrad en la siguiente dirección y descargad los archivos de escudos: http://www.managerfifa.com/spain.html Son los escudos de la gran mayoría de equipos del mundo. Una vez instalados los diversos archivos proseguimos con el siguiente paso.
– Abrimos el editor del juego que encontraréis dentro de la carpeta FIFA MANAGER 14 situada en su unidad C:, le decimos a todo que sí cuando nos pregunte. Una vez abierto vamos a Archivo> Guardar y luego clic Actualizar datos para el juego, y cerramos. Es imprescindible tener el editor cerrado para poder instalar el MOD.
– Ahora es el momento de descargar nuestro Mega MOD 6.0 (haciendo clic sobre el banner que se encuentra al final del artículo) lo descomprimimos en el escritorio, veremos dos carpetas “els meus documents (mis documentos)” y “arxius de programa (archivos de programa)”. Es muy sencillo, lo único que tenemos que hacer es copiar cada carpeta en su directorio correspondiente, tal y como indica el propio nombre de las carpetas. Cuando nos pregunten si queremos reescribir, siempre decimos que sí.
– Ahora lo único que tenemos que hacer es volver a abrir el editor, guardar y exportar otra vez tal y como hemos indicado en el cuarto punto, y cerrar. Y ya tenemos el Fifa Manager 14 actualizado con el Mega MOD 6.0 de la Liga Española 2013-2014. Ahora sólo hay que disfrutarlo!
Para cualquier duda, problema, error o petición para la próxima versión del Fifa Manager 14 nos puedes escribir un correo a la dirección info@microoci.com con el asunto FIFA MANAGER 14, y en breve os intentaremos responder.
—————————–
Solución a posibles problemas:
– En algunos ordenadores, después de modificar por nuestra cuenta la base de datos con el editor o instalar un mod de ligas, no vemos reflejados los cambios en el juego y editor. El motivo más común, es la configuración de nuestro pc. Es debido a que tenemos activada la “Configuración de Control de cuentas de usuario”, que permite que varios usuarios que compartan el mismo ordenador, tengan perfiles individuales intercambiando sus espacios de trabajo sin necesidad de desconectar. El FIFA Manager 14 no es compatible con esta opción. La forma de solucionar esto sin perder seguridad en el pc es dar privilegios de administrador en el eje del juego (Manager14) y del editor (EdManager14). Hacer esto en los 2 archivos. Exe del juego y el editor: Clic botón derecho del ratón, propiedades, pestaña “Compatibilidad” y habilita la opción llamada “Ejecutar este programa como administrador”, luego Aceptar ya partir de ahora, el editor y el juego siempre se ejecutarán con privilegios de administrador. Para otros problemas pueden visitar la siguiente dirección: http://www.managerfifa.com/faqs.html

MEGAMOD6
Per veure més fotos d’aquest treball seguiu-nos a Facebook https://www.facebook.com/pages/Micro-Oci/191446327537725