Megamod 7.0 Lliga Espanyola especial Futbol Català per al “Fifa Manager 14″ temporada 2014-2015

Us oferim en descàrrega totalment gratuïta la setena edició del Megamod de la Lliga Espanyola especial Futbol Català per al Fifa Manager 14 de PC, un videojoc que permet controlar tot tipus d’aspectes del nostre club favorit: fitxatges, alineacions, pedrera, finances, afició, abonaments, contractes publicitaris o botigues i guiar-lo fins a la final de la Champions League o el Mundialet de Clubs.

10557748_318786534954710_2959446970905530843_o

El joc original ofereix de sortida la possibilitat de controlar clubs professionals de la Lliga BBVA amb dades reals fins a la 2B. Amb el Megamod 7.0 s'han perfeccionat aquestes dades fins a l'últim detall i a més a més s'han afegit centenars d'equips modestos d'Espanya, fent especial incís en els equips catalans de Tercera Divisió, i en 74 equips del Futbol Català més modest: EFAC Almacelles, FC Jesús Catalonia, FC La Selva del Camp, Vilanova i la Geltrú CF, CF Amposta, UE Valls, CE Premià, Atlètic Camp Clar, UD Salou, CDC Torreforta, CF Igualada, CD Banyoles, CF Olesa, Cambrils CF, CF Peralada, UE Sants, UE Tàrrega, CD La Cava, FC Atlètic Valls, EC Granollers, UA Horta, CE Vilassar de Dalt, FC St Cugat Esport, FC St Quirze del Vallès, CP San Cristobal, UE Avià, CE Farners, CF Lloret, FC Martinenc, UD Viladecans, UD Vista Alegre, UD Torredembarra, CD Morell, CD Cervera, CE Tecnofutbol, CF Juneda, CD Roquetenc, CE Pla de St Maria, CF Ripollet, CD Tortosa, CD Montcada, FC Andorra, AD Guíxols, Olímpic Can Fatjó, CF Mollet UE, UE La Jonquera, Alcanar CD, CF Ampolla, CFJ Mollerussa, CE El Catllar, UD Jesús i Maria, Unificació Llefià CF, EE Guineueta CF, UE Guissona, CE Manresa, FC Cardedeu, CE Cristinenc, FC L'Escala, CE Canyelles, CE Mataró EF, UCF Santa Perpètua, CD Marianao Poblet, CF Gandesa , CE Perelló, CF Cubelles, CA Alpicat, CE Júpiter, UE Vic, FC Alcarràs, CF Balaguer, CF Angularia, UD Molletense, Juventud 25 de septiembre i UE Sant Ildefons.

10548778_318786568288040_1526958951931008362_o

A continuació us detallem la resta de millores que incorpora el Megamod 7.0 al videojoc Fifa Manager 14. Aquest treball ha estat realitzat per la plataforma Futbol Marketing i amb la imprescindible col·laboració d'Orei.

+ Nova categoria Preferent Regional Espanyola amb 8 grups de 22 equips distribuïts per proximitat geogràfica i 129 equips suplents.

+ Sistema real de la Copa del Rei i Copa Federació.

+ Eliminats tots els equips que ja han desaparegut i solucionat el problema amb el desquadrament de grups pels ascensos/descensos de TerceraPreferent.

+ Fotos d'estadis i ciutats de tots els equips espanyols inclosos en el Megamod 7.0.

+ Revisió del 100% de plantilles de la temporada 2013-2014 amb jugadors reals (el joc s'inicia el 1 de juliol de 2013) de la Lliga BBVA, Lliga Adelante, 2B Grup III, 3ª Divisió Grup V i Preferent Catalana (categoria ficticia amb equips de Primera Catalana).

+ Actualització del nivell, talent, caràcter i característiques de jugadors reals de les 15 millors lligues del món, especialment d'Espanya. Tot en relació a les classificacions finals de la temporada 2013-2014 i resultats del Mundial del Brasil.

+ Actualització de dades i pressupostos, nivell dels estadis i rivalitats entre clubs, de les 15 millors lligues del món, especialment d'Espanya.

+ Creació de més de 500 juvenils reals. Especial incís en les pedreres de Barça, Madrid, Atlético de Madrid i dels clubs catalans del joc.

+ Correcció rànquing Fifa de seleccions i revisió dels jugadors convocats per les principals seleccions.

+ Més de 100 imatges representatives de clubs de tot el món per als diaris esportius digitals que apareixen en el joc.

+ Fotos de més de 130 jugadors i personal de staff de tot el món.

+ Programades el 100% d'altes i baixes de la temporada 2014-2015 i del passat mercat d'hivern de la Premier League d'Anglaterra; Lliga BBVA, Lliga Adelante, 2a B Grup III, equips catalans de 3a i Preferent d'Espanya i dels millors clubs de les principals lligues mundials.

+ Actualització d'entrenadors de la temporada 2014-2015 de les principals lligues del món, en especial de la Lliga Espanyola.

+ Jugadors joves rehubicats en els equips B i juvenils per a la seva correcta progressió.

+ Lliga dels EUA, amb la inclusió del nou New York FC.

+ Activació de la capacitat de poder seleccionar més lligues de les que el joc original permet.

+ Activat el servei de feeds que ens permetrà llegir notícies reals relacionades amb el món del futbol mentre juguem.

10372821_318786911621339_7912727004924619016_o
 

 INSTAL·LACIÓ // INSTALACIÓN

IDIOMA CATALÀ
Procés d’instal·lació:
– Instal·lar còpia original del Fifa Manager 14.
– Un cop el joc instal·lat, només l’hem d’obrir i al entrar per primer cop ens preguntarà si volem actualitzar-lo, diem que sí. Un cop fet, sortim del joc.
– Aquest és un pas opcional, però ajudarà a donar molt més realisme al joc. Entreu en la següent direcció i descarregueu-vos l'arxiu d'escuts: LINK
– Obrim l’editor del joc que trobareu dins la carpeta FIFA MANAGER 14 situada a la vostra unitat C:, li diem a tot que sí quan ens pregunti. Un cop obert anem a Archivo>Guardar i després cliquem Actualizar datos para el juego, i tanquem. És imprescindible tenir l'editor tancat per a poder instal·lar el MOD.
– Ara és el moment de descarregar el nostre Megamod 7.0 (clicant sobre el bàner que trobareu al final de l'article) el descomprimim a l’escriptori, veurem dos carpetes “els meus documents” i “arxius de programa”. És molt senzill, hem de fer copiar cada carpeta en el seu directori corresponent, tal i com indica el propi nom de les carpetes. Quan ens preguntin si volem reescriure, sempre diem que sí.
– Ara l’únic que hem de fer és tornar a obrir l’editor, guardar i exportar altre cop tal i com hem indicat en el quart punt, i tancar. I ja tenim el Fifa Manager 14 actualitzat amb el Megamod 7.0 de la Lliga Espanyola 2014-2015, especial Futbol Català. Ara només cal gaudir-lo!
Per qualsevol dubte, problema, error o petició per a la propera versió ens podeu escriure un correu a la direcció info@microoci.com amb l’assumpte FIFA MANAGER 14, i en breu us intentarem respondre.
—————————–
Solució a possibles problemes:
– En alguns ordinadors, després de modificar pel nostre compte la base de dades amb l'editor o instal·lar un mod de lligues, no veiem reflectits els canvis en el joc i editor. El motiu més comú, és la configuració del nostre PC. És degut a que tenim activada la "Configuració de control de comptes d'usuari", que permet que diversos usuaris que comparteixin el mateix ordinador, tinguin perfils individuals intercanviant els seus espais de treball sense necessitat de desconnectar. El Fifa Manager 14 no és compatible amb aquesta opció. La forma de solucionar això sense perdre seguretat en el pc és donar privilegis d'administrador a l'exe del joc (Manager14) i de l'editor (EdManager14). Fer això en els 2 arxius .exe del joc i l'editor: Clic botó dret del ratolí, propietats, pestanya "Compatibilitat" i habilita l'opció anomenada "Executar aquest programa com a administrador", després Acceptar i a partir d'ara, l'editor i el joc sempre s'executaran amb privilegis d'administrador. Per altres problemes podeu visitar la següent direcció http://www.managerfifa.com/faqs.html
 

IDIOMA ESPAÑOL
Proceso de instalación:
– Instalar copia original del Fifa Manager 14.
– Una vez el juego instalado, sólo tenemos que abrirlo y al entrar por primera vez nos preguntará si queremos actualizarlo, decimos que sí. Una vez hecho, salimos del juego.
– Este es un paso opcional, pero ayudará a dar mucho más realismo al juego. Entrad en la siguiente dirección y descargad los archivos de escudos: LINK Son los escudos de la gran mayoría de equipos del mundo. Una vez instalados los diversos archivos proseguimos con el siguiente paso.
– Abrimos el editor del juego que encontraréis dentro de la carpeta Fifa Manager 14 situada en su unidad C:, le decimos a todo que sí cuando nos pregunte. Una vez abierto vamos a Archivo> Guardar y luego clic Actualizar datos para el juego, y cerramos. Es imprescindible tener el editor cerrado para poder instalar el MOD.
– Ahora es el momento de descargar nuestro Megamod 7.0 (haciendo clic sobre el banner que se encuentra al final del artículo) lo descomprimimos en el escritorio, veremos dos carpetas "els meus documents (mis documentos)" y "arxius de programa (archivos de programa)". Es muy sencillo, lo único que tenemos que hacer es copiar cada carpeta en su directorio correspondiente, tal y como indica el propio nombre de las carpetas. Cuando nos pregunten si queremos reescribir, siempre decimos que sí.
– Ahora lo único que tenemos que hacer es volver a abrir el editor, guardar y exportar otra vez tal y como hemos indicado en el cuarto punto, y cerrar. Y ya tenemos el Fifa Manager 14 actualizado con el Megamod 7.0 de la Liga Española 2014-2015. Ahora sólo hay que disfrutarlo!
Para cualquier duda, problema, error o petición para la próxima versión del Fifa Manager 14 nos puedes escribir un correo a la dirección info@microoci.com con el asunto FIFA MANAGER 14, y en breve os intentaremos responder.
—————————–
Solución a posibles problemas:
– En algunos ordenadores, después de modificar por nuestra cuenta la base de datos con el editor o instalar un mod de ligas, no vemos reflejados los cambios en el juego y editor. El motivo más común, es la configuración de nuestro pc. Es debido a que tenemos activada la "Configuración de Control de cuentas de usuario", que permite que varios usuarios que compartan el mismo ordenador, tengan perfiles individuales intercambiando sus espacios de trabajo sin necesidad de desconectar. El Fifa Manager 14 no es compatible con esta opción. La forma de solucionar esto sin perder seguridad en el pc es dar privilegios de administrador en el eje del juego (Manager14) y del editor (EdManager14). Hacer esto en los 2 archivos. Exe del juego y el editor: Clic botón derecho del ratón, propiedades, pestaña "Compatibilidad" y habilita la opción llamada "Ejecutar este programa como administrador", luego Aceptar ya partir de ahora, el editor y el juego siempre se ejecutarán con privilegios de administrador. Para otros problemas pueden visitar la siguiente dirección: http://www.managerfifa.com/faqs.html
 

MEGAMOD7-2
Clica sobre la imatge per a descarregar el Megamod 7.0 // Clica encima de la imagen para descargar el Megamod 7.0
Per informar de possibles errors // Para informar de posibles errores: info@microoci.com

* El joc s'inicia la temporada 2013-2014 pel que els fitxatges 2014-2015 no es fan efectius fins la data del 1-7-2014
* El juego se inicia la temporada 2013-2014 por lo que los fichajes 2014-2015 no se hacen efectivos hasta la fecha del 1-7-2014

– CONSULTES I RESPOSTES –

Per què no surt la 1a Catalana real?
El joc no permet una estructura de competicions idèntica a la real, pel que s'ha optat per crear una categoria Preferent ficticia respectant al màxim els paràmetres reals.

– Començo el joc i em trobo les plantilles de la temporada 2013-2014, què he de fer?
El joc s'inicia la temporada 2013-2014, pel que les transferències estan programades per al mercat d'hivern (1-1-2014) i pel mercat d'estiu (1-7-2014). Per altra banda no es fan efectius els fitxatges provinents de les lligues estrangeres si aquestes no són seleccionades en la partida que vols iniciar.

No apareix entre els equips seleccionables l'equip que vull, què he de fer?
Qualsevol usuari pot canviar la composició de qualsevol categoria mitjançant l'editor del joc.

Quan començo la temporada 2014-2015 alguns fitxatges dels altres equips no són reals o no apareixen en el meu equip, per què?
El joc per si sol realitza traspassos la segona temporada, pel que les plantilles no són 100% reals tret de la primera temporada que és la 2013-2014. Per altra banda no es fan efectius els fitxatges provinents de les lligues estrangeres si aquestes no són seleccionades en la partida que voleu iniciar.

– He trobat errors, què he de fer per comunicar-los?
Envian's un correu a info@microoci.com amb l'assumpte FIFA MANAGER i explican's que és el que has trobat.

Hi haurà un futur Megamod 8.0?
Sí. I trobaràs tota la informació en el següent link: https://www.microoci.com/megamod-8-0-especial-futbol-catala-1516-fifa-manager-14/

– M'agradaria afegir el meu equip favorit per a la propera edició, què he de fer?
Escriure'ns un correu a info@microoci.com i ens posarem en contacte amb tu.