La nova pel·lícula “He-Man i els Màsters de l’Univers” arrenca els motors a Praga

 

Després d’una preproducció que gairebé ha durat 10 anys, sembla que ser que pel poder de Grayskull la pel·lícula dels Masters de l’Univers de Sony serà una realitat. En principi la data oficial de la seva estrena és aquest pròxim mes de desembre (data confirmada el passat 2017), tot i que tot apunta al fet que s’endarrerirà… provocant altre cop la desesperació dels fans.

 

La pel·lícula de He-Man i els Masters de l’Univers ha passat per moltíssims canvis des que Sony va obtenir els seus drets l’any 2009

 

Segons un tuit de Production Weekly, la producció està prevista per a ser iniciada a mitjans de juliol a Praga, i serà dirigida per la dupla formada pels germans Aaron i Adam Nee, que substitueixen a McG (Joseph McGinty Nichol), el director que es va contractar l’any 2017 després de la marxa de David Goyer degut als seus problemes d’agenda. Al cap i a la fi Goyer, possiblement és la persona més influent d’aquest projecte no nat: va ser l’encarregat de reescriure el guió inicial, va coordinar els treballs dart conceptual del film, i va ser finalment designat per a ser el director.

 

 

Però Sony va decidir trencar amb tot i començar de nou, i l’esborrany actual del guió és d’Art Marcum i Matt Holloway, guionistes d’Iron Man.

Durant aquest llarg i confús projecte de producció algunes van ser les imatges conceptuals que varen córrer per internet, com aquestes que vam publicar en el seu moment. I molts van ser els actors que es van oferir a les xarxes socials per a interpretar el paper de He-Man, el que més lluny va arribar amb Sony va ser aquest actor que us vam explicar anteriorment.

Ara doncs només ens queda esperar notícies i desitjar que Sony per fi hagi trobat el que busca per recuperar els personatges d’Eternia a la gran pantalla després de més de 30 anys. I és que fins ara els fans de la franquícia ens hem hagut de conformar amb reedicions de l’adaptació dirigida per Gary Goddard i amb les actuacions de Dolph Lundgren, Frank Langella i Courteney Cox. Curiosament Lundgren va dir l’any 2012 que li agradaria tenir un cameo en aquesta nova versió interpretant al Rei Randor, pare d’He-Man.

Pels que encara no sàpiguen exactament de que va l’univers He-Man, han de saber que la seva sèrie original de dibuixos animats dels anys 80 va ser creada per a ajudar a les vendes de la línia de figures. L’argument d’aquesta sèrie se centra en la vida del príncep Adam de la Casa Randor en un món que barreja la fantasia tradicional i la ciència-ficció. Quan Adam aixeca l’Espasa del Poder es transforma en He-Man, el guerrer més poderós de l’univers que té la missió de defensar a Eternia de Skeletor, un bruixot que vol conquerir el Castell de Grayskull, per a obtenir-ne els seus secrets. Si voleu saber més us recomanem aquest article.

 

Masters de l'Univers