“Electric Dreams de Philip K. Dick”, l’alternativa a “Black Mirror”

 

Electric Dreams és una nova sèrie de la plataforma Amazon Prime que entra en escena per competir i convertir-se en l’alternativa a Black Mirror de Netflix. I ho fa amb 10 episodis auto-conclusius que ens expliquen diverses històries creades pel llegendari escriptor de ciència ficció Philip K. Dick, pare de Minority Report i la famosa saga Blade Runner, basada en el llibre Els androides somien xais elèctrics?

A l’igual que ja passa amb Black Mirror la irregularitat fa acte de presència, podrem trobar històries perfectament orquestrades que ens seduiran i d’altres les quals no acabarem d’entendre perquè es van incloure en el conjunt global de la producció televisiva.  Més enllà d’això no oblidem que Philip K. Dick és un mestre del gir argumental i de fer-nos qüestionar la naturalesa de la realitat, de la memòria i de si realment tenim el que volem a les nostres vides, i la sèrie reflexa bé aquests aspectes de la seva obra.

Electric Dreams compta amb les interpretacions d’actors com Anna Paquin, Steve Buscemi, Bryan Cranston, Liam Cunningham, Benedict Wong, Maura Tierney i Vera Farmiga entre d’altres cares conegudes dins l’univers cinematogràfic i televisiu.