La Porta de les Tenebres, el viatge a l’infern de Glen Cooper

La Porta de les Tenebres (segona part de la saga Condemnats) de Glen Cooper ens trasllada a un món similar al nostre, però completament diferent. Un món poblat pels personatges més terribles de la història de la humanitat. Aquest món és l’Infern i la teva única opció és poder retornar.

Història, intriga, acció, aventura i ciència s’uneixen a La porta de les Tenebres, la nova entrega de Glenn Cooper, l’autor de referència del thriller històric

Quant els protagonistes de La Porta de les TenebresJohn Camp i la doctora en física Emily Loughty es troben de tornada al laboratori secret de Dartford, han d’acceptar una realitat esgarrifosa: el malson no ha acabat. Com ells preveien, la posada en marxa del col·lisionador de partícules va tornar a obrir el corredor que havia connectat el planeta Terra amb l’Infern, permetent que tornessin autèntics monstres entre la nostra societat. Però també va obrir altres bretxes, abduint a innocents i portant a aquest món a homes i dones que mai van imaginar que podrien escapar de la seva condemna eterna.