PC Fútbol 6.0 de Dinamic Multimedia entre els 100 millors videojocs de la història

 

El simulador futbolístic de Dinamic Multimedia es troba en la posició 97 dins la llista elaborada per la publicació especialitzada EDGE. Durant aquesta temporada nadalenca s’ha publicat Los 100 mejores videojuegos: la lista definitiva de clásicos modernos, un llibre que suposa una edició especial de la revista EDGE en què es tracta d’incloure tots aquells clàssics intemporals del món del videojoc. El caràcter d’aquesta llista no és només recopilatori, sinó que s’hi imposa un ordre qualitatiu, del lloc 100 a l’1.

PC Fútbol 6.0 ha aconseguit escalar fins la posició 97 i situar-se entre el clàssic de Hudson Soft, Bomberman (98) i el recent Forza Horizon 4 (96). A més a més, supera altres títols com Age of Empires II i Pac-Man: Championship Edition, col·locats en les places 99 i 100, respectivament. S’hi ha de destacar també que la llista només compta amb un altre representant futbolístic, Pro Evolution Soccer 6, en el lloc 84.

 

 

En l’article que EDGE dedica al títol de Dinamic Multimedia, es destaca la seua presentació, que comptava amb una interfície i unes bases de dades dels jugadors que resultaven més clares que la d’obres com Championship Manager. L’equip de la revista considera PC Fútbol 6.0 l’edició més completa de la sèrie i lamenta la posterior presa de decisions empresarials que van acabar amb la franquícia tal com la coneixíem. Cal recordar que aquesta edició va rebre adaptacions al mercat argentí i italià.

 

——————
David Pedrós