Valve anuncia “Half-Life: Alyx” per aquest març de 2020

 

Mentre esperen una tercera entrega de la saga, els fans tenen una nova cita amb l’univers Half-Life aquest març de 2020, amb un títol protagonitzat per Alyx Vance i exclusiu per a la realitat virtual. Una de les franquícies més influents en la història dels videojocs, Half-Life, prepara el seu retorn. Nascuda l’any 1998, l’última entrega data de l’any 2007 (l’expansió Half-Life 2: Episode Two), així que l’anunci d’un nou exponent de la saga de Valve ha resultat en sorpresa.

 

 

Half-Life: Alyx es mantindrà com una aventura d’acció i tirs en primera persona, amb la novetat afegida de la realitat virtual. Amb aquesta implementació es busca oferir una interacció física més realista amb els elements dels escenaris, tant a l’hora de resoldre-hi els puzles com perquè la immersió en la narrativa i en l’acció resulten majors. A més a més, el joc comptarà amb Alyx Vance com a personatge protagonista controlable.

A partir d’aquest març, podreu jugar Half-Life: Alyx mitjançant qualsevol sistema de realitat virtual compatible amb SteamVR, des de Valve Index a Windows Mixed Reality, així com HTC Vive i Oculus Rift. Cal ressenyar que el joc serà gratuït per a tots aquells posseïdors de Valve Index, que el tindran disponible a la biblioteca de Steam des del seu llançament.

Si voleu conèixer més detalls sobre l’argument del joc, en podeu visitar el lloc web oficial: half-life.com/es/alyx

 

 

——————-
David Pedrós