5 alternatives al Saló del Còmic de Barcelona que no et decebran

El Saló del Còmic de Barcelona celebra aquest any la seva 35a edició enmig de l’augment del desencís entre els seus fidels seguidors, que veuen aquest esdeveniment cada cop més allunyat de la seva essència inicial. Tot i l’èxit inqüestionable de convocatòria que va augmentant any rere any, molts dels seus visitants habituals han mostrat la seva decepció a les xarxes socials en els últims temps. Si analitzem a fons quins factors podrien haver generat aquest trist distanciament hauríem de destacar la seva inevitable massificació (118.000 visitants segons la organització en la última edició, i aquest any es preveu superar la xifra), la fuga imparable any rere any de petits comerciants perdent la varietat de productes a la venda, disminució progressiva de la presència de grans companyies, i una clara davallada del factor sorpresa pel que fa a la presència de grans autors i material de les exposicions.

Quines opcions tenen els amants dels còmics, videojocs i literatura a la ciutat de Barcelona? A continuació us recomanem 5 alternatives al Saló del Còmic de Barcelona que de ben segur us el faran oblidar:

Mercat Dominical de Sant Antoni: aquesta històrica fira especialitzada en la venda en suport paper, magnètic i videojocs, diumenge rere diumenge segueix sorprenent als col·leccionistes més exigents, i curiosos. Sens dubte una petita joia de Barcelona única al món que et permetrà fins i tot trobar grans comunitats de seguidors de l’intercanvi de cromos. Es troba situat cada diumenge al carrer Comte d’Urgell 1.

Cosmic: difícil d’explicar amb paraules tot el que ofereix aquesta botiga als amants de les figures col·leccionables. Tot i que disposa de botiga online és de visita obligada per tot aquell que senti atracció pel món del col·leccionisme, i dels còmics que també hi tenen el seu protagonisme. Es troba situada al carrer Castillejos 272.

Norma Comics: una de les llibreries especialitzades en còmics més importants d’Europa i possiblement la més gran de Barcelona. Dins hi podrem trobar el millor del còmic americà, i manga japonès entre d’altres. Sense oblidar el seu stock de figures i marxandatge. Ofereix la possibilitat d’aconseguir de forma gratuïta el carnet de soci amb descomptes en les teves compres. Es troba situada al passeig de Sant Joan 9.

Entenza Comics: una botiga de visita obligada pels amants dels còmics clàssics. A part d’oferir les novetats del moment, son especialistes en còmics descatalogats i col·leccions de còmics amb un tracte agradable, professional i familiar. Es troba situada al carrer d’Entença, 72.

PLAY Games and Cards: botiga especialitzada en la compra venda de videojocs i consoles retro nacional i d’importació. Un petit museu on els amants dels videojocs trobaran sortida a totes les seves inquietuds i necessitats. Es troba situada al carrer de Bailèn 14.