Converteix-te en un professional dels videojocs i l’animació amb el CEV de Barcelona

 

CEV, l’escola de comunicació, imatge i so de Barcelona, ​​és una escola oficial 100% especialitzada en formació 3D, videojocs, animació i VFX que any rere any llança a multitud de joves al mercat laboral de l’animació i del 3D, un els sectors que presenta un major potencial de creació d’ocupació.

Davant d’aquest creixement, el principal repte a què s’enfronten les empreses, és l’escassetat de professionals formats, i en concret, a l’absència de perfils més específics o tècnics, rols imprescindibles en els estudis i productores d’animació.

Per això, des de CEV, formen autèntics professionals que desenvolupen la seva carrera en les diverses àrees que aborden els videojocs, els efectes visuals, la programació, l’art gràfic 2D, l’art gràfic 3D i diversos llenguatges i motors de programació.

El proper 11 de maig, el CEV realitza una Jornada de Portes Obertes, en el que podreu viure un dia d’orientació i acostament a la indústria de l’animació i els videojocs de la mà d’especialistes del sector. Durant la jornada, s’explicarà als assistents l’oferta formativa i metodologia d’ensenyament de l’escola, a més de realitzar nombrosos tallers amb els que podràs veure que vas a aprendre.

I tu, vols ser un dels perfils més demandats per les empreses? Apunta’t en aquest link i dóna el primer pas per formar part d’un sector amb grans oportunitats laborals.

Agenda de la Jornada de Portes Obertes:

• Benvinguda i presentació de l’oferta formativa
• Experiència en CEV i en el món laboral explicada pels seus exalumnes
• Orientació acadèmica
• Donem a càrrec del seu equip docent.
• Experimenta amb els videojocs creats pels seus alumnes
• Dinar de recepció amb els diferents coordinadors i professors per resoldre tots els teus dubtes