La indústria de l’animació i els videojocs reclamen més professionals abans del 2020

 

Els sectors que depenen de la tecnologia 3D com el disseny gràfic, publicitat, infoarquitectura, medicina, realitat virtual o la indústria de l’animació, tenen un bon present i un millor futur. Actualment aquest sector genera el 20% dels llocs de feina del sector audiovisual (l’any passat van incorporar fins a 7.450 nous treballadors), i les previsions asseguren que durant el 2020 es podria sobrepassar els 40.000!

Aquest pròxim dissabte 30 de març de 2019, el CEV Barcelona oferirà una jornada de portes obertes per a tots aquells que estiguin interessats en la formació per desenvolupar tecnologia 3D, amb grans oportunitats laborals. CEV, l’escola de comunicació, imatge i so de Barcelona, ​​és una escola oficial 100% especialitzada que compta amb una àmplia oferta acadèmica de formació en l’àrea de l’animació digital en 2D i 3D, videojocs i efectes visuals i el seu objectiu principal és que els alumnes puguin integrar-se amb èxit en aquest mercat laboral.

Els seus professors t’explicaran la programació i metodologia de la seva formació, realitzant tallers en els quals podràs veure que aprendries i t’oferiran una visió de l’actual món laboral, on ja tenen multitud d’antics alumnes treballant per a empreses com Gameloft, Ubisoft, o Granits Barbany. La jornada comptarà amb les següents activitats:

• Benvinguda i presentació de l’oferta formativa
• Experiència en CEV i en el món laboral explicada pels seus exalumnes
• Orientació acadèmica
• Donem a càrrec del seu equip docent.
• Experimenta amb els videojocs creats pels seus alumnes
• Dinar de recepció amb els diferents coordinadors i professors per resoldre tots els teus dubtes

Vols formar part d’una indústria en creixement? En el següent link podràs inscriure’t en aquesta jornada de portes obertes i aconseguir una beca de fins a 300 € en la matrícula.