eSports & Fun, les primeres vacances temàtiques d’e-Sports

Quan al 1972 va sorgir per primera vegada el concepte dels esports electrònics, ningú podia haver predit la evolució que tindria en ple segle XXI. La Universitat d’Stanford, a Califòrnia, EEUU, va ser la primera de realitzar una competició de videojocs. En aquells primers dies i des de llavors, nens, adolescents, homes i dones, passen hores i hores jugant a aquest entreteniment. Ara en plena era digital, hi ha persones que es dediquen de forma professional als e-Sports i s’entrenen com atletes, per assolir algun dia la seva posició com a professionals. Somien en jugar en lligues i torneigs omplint estadis de tot el món.

Aquest indústria està en creixement i genera milers de milions d’euros a través de patrocinis, marxandatge, publicitat, drets d’imatge, venta d’entrades, etc… I dins d’aquest sector eSports BCN ha llançat el seu nou concepte: eSports&Fun, que ja està totalment preparat i donar més varietats als fans dels e-Sports.

eSports BCN és una empresa ubicada a Barcelona. La seva missió és el desenvolupament de marques i productes relacionades amb els e-Sports. La seva marca eSports&Fun dona una perspectiva certament emocionant a la indústria i als usuaris ja que podran participar en un torneig com aficionats, però sentint-se professionals.

eSports&Fun són les primeres vacances temàtiques d’e-Sports. Els jugadors hauran de ser majors de 18 i tindran accés a torneigs contra centenars d’altres jugadors. Els torneigs seran en format Arena, en els que els jugadors s’enfrontaran entre ells individualment o per equips. Aquests torneigs es faran en hotels elegants en els principals destins turístics d’Europa. El primer esdeveniment es realitzarà del 8 al 11 de febrer a l’Hotel Sercotel Ciscar de Picanya, València. S’espera que les entrades estiguin a la venta la primera setmana de desembre a través de la pàgina web: www.esportsandfun.com.

eSports&Fun t’oferirà la possibilitat de viatjar pel món i sentir-te com un jugador professional d’e-Sports. A més durant les vacances tindràs l’oportunitat d’ aprendre temes relacionats amb els esports electrònics i els videojocs, ja que hi haurà tallers i seminaris en els te n’ adonaràs de tot el potencial d’aquests esports i podràs conèixer l’ apassionant món de la creació i el desenvolupament dels videojocs.

I també podràs fer-ho acompanyat ja que en la mateixa web podràs contractar el viatge pels teus acompanyants. Els torneigs tindran una llargada de 4 dies, és per això que molts participants necessitaran transport, allotjament i menjars. eSports&Fun et proporcionarà totes les necessitats per tal que l’estança sigui fantàstica.  A la seva pàgina web, www.esportsandfun.com, serà molt fàcil reservar. Els preus dels packs pels fans seran molt competitius i s’oferiran experiències increïbles a una excel·lent relació qualitat preu.