Els Tamagotxis celebren el seu 23è aniversari amb un nou model

 

Els famosos ous electrònics de la japonesa Bandai, més coneguts com a Tamagotxis, compleixen 23 anys el pròxim 23 de novembre de 2019. Aquest gran èxit comercial creat per Aki Maita i basat en una petita mascota que demanava atenció, afecte i menjar, va vendre més de 78 milions d’unitats convertint-se en tot un fenomen social a escala mundial tot i les imitacions que va sorgir en el seu moment.

 

 

Tanta va ser la repercussió que va acabar fent el salt a la pantalla gran amb la pel·lícula Tamagotxi, nen perdut a l’Espai?, una sèrie de dibuixos animats Let’s Go! Tamagotxi i encara avui dia se segueixen creant videojocs per a les consoles de Nintendo.

A més Bandai ha posat a la venda aquest any  altre cop la joguina, tot i que han afegit algunes novetats per assegurar que triomfi entre millennials i nens. Encara que segueix tenint la forma d’ou, els tres botons i la mascota virtual segueix sent la protagonista, el nou model ha evolucionat i es troba disponible en quatre colors, la pantalla és digital LCD i a tot color i, a més dels infrarojos, ara té port bluetooth per millorar la connectivitat entre usuaris. A més, el Tamagotxi One permet xatejar amb amics i que les mascotes interactuïn, i pot anar juntes al centre comercial, a adoptar una mascota o, fins i tot, casar-se.